Info

Get the FITS experience.

Wist u dat u 60% van uw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als heerlijk blootsvoets lopen thuis, op uw zomervakantie of om religieuze redenen.  Op momenten als deze kunt u een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als het voetbed gebaseerd is op uw eigen therapie.

Steunzool en slipper in één!

FITS heeft dé oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. FITS zijn namelijk volledig op maat gemaakte podotherapeutische/orthopedische schoenen in de vorm van sandalen of teenslippers. Naast dé zomerse oplossing is FITS ook een geweldige oplossing als in-huis sandaal voor in de winter!

Uw eigen FITS?

Voor het aanmeten van FITS sandalen of teenslippers kunt u terecht bij  voetspecialisten in heel Nederland. FITS werkt enkel met erkende voetspecialisten. Op onze website vindt u een locatiezoeker zodat u direct de dichtstbijzijnde podotherapeut kunt vinden. Uw voetspecialist zorgt ervoor dat uw 3d aangemeten voetbed 1 op 1 verwerkt wordt in een slipper, sandaal of huisschoen. Door middel van diverse aanmeettechnieken wordt uw FITS speciaal voor u gemaakt!

Kosten

Uw voetspecialist kan u verder alles vertellen over de collectie en ervoor zorgen dat u het juiste model aangemeten krijgt. De kosten voor een paar volledig op maat gemaakte slippers of sandalen is afhankelijk van de behandeling of therapie. Voor vragen over kosten en eventuele vergoedingen kunt u terecht bij uw voetspecialist.

Modellen

FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen, u kunt uw FITS dus het hele jaar door dragen! In de lente en in de zomer lekker buiten, en in de herfst en winter thuis als in-huis sandaal. Wilt u meer informatie over het aanmeten, maak dan snel een afspraak bij uw voetspecialist! Via de locatiezoeker op onze website vindt u direct de dichtstbijzijnde podoloog of voetspecialist.